Fantastisk hjälp av byggfirma

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att allt är fint med er och att ni har haft en bra vecka! Ni är många som dagligen frågar mig om tips när det kommer till byggfirmor i Lund, och jag tänkte därför skriva om just detta idag. Jag hittade nämligen en byggfirma för inte så längesedan som jag och min man anlitade när vi skulle bygga en ny trappa upp till ytterdörren av huset. L. Kristenssons Byggnadstjänst AB heter företaget och är ett otroligt professionellt och pålitligt företag. Jag har tidigare varit med om flera byggföretag som varit oseriösa och inte gett oss den hjälp som vi behövt, därför är jag så glad över att jag äntligen hittat ett företag som jag känner att jag kan lita på. Just L. Kristenssons Byggnadstjänst AB är otroligt duktiga på det här med kundservice, vilket gör mycket i ett företag. Jag tycker tyvärr att det är alldeles för få företag som arbetar med det här med kundservice på rätt sätt, vilket är väldigt tråkigt, då det är mycket i kundservicen som gör att en kund kan känna sig trygg i företaget. Vi kände oss tack vare detta väldigt trygga och säkra i företaget och den hjälp som de gav oss. L. Kristenssons Byggnadstjänst ABs medarbetare är otroligt duktiga och erfarna när det gäller det här med bygg och byggprojekt, vilket såklart är det viktigaste när det kommer till ett företag som detta.

De arbetade med noggrannhet och effektivitet och var under hela projektet väldigt engagerade. Även våra önskemål och behov tog de in i arbetet, så att vi skulle kunna få det resultat som vi önskade, vilket vi nu verkligen fick. Jag är så otroligt glad över att vi valde att vända oss till just L. Kristenssons Byggnadstjänst AB, och jag vill starkt rekommendera er läsare som befinner er i Lund med omnejd att anlita just L. Kristenssons Byggnadstjänst AB.