Thai Beauty & Massage

Hej igen, alla mina härliga läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg och min lilla hörna av nätet som jag gillar att kalla det. Jag hoppas att ni har en bra vecka så här långt? Det har i varje fall jag. Det går väldigt bra på mitt jobb i butiken, vilket känns väldigt skönt. Snart är det midsommar och jag tror inte att det finns någon där ute som är mer taggad än vad jag är! Idag så tänkte jag skriver ett par ord om massage och en ansiktsbehandling för oss i Landskrona och Helsingborg. Det här är någonting som jag fick ganska mycket respons på här på bloggen i förra veckan. Det var verkligen hur kul som helst och det visar att ni verkligen engagerar er och tycker att saker som jag rekommenderar faktiskt hjälper många av er.

Thai Beauty & Massage som stället heter dit jag går för att få både ansiktsbehandlingar och massage är verkligen hur duktiga och professionella som helst och har ett oerhört trevligt och glatt bemötande. Man känner sig väldigt välkommen och dessutom så slappnar man av nästan så fort man kommer innanför dörrarna. Hur som helst så vet jag att det är många av er som skulle kunna dra nytta av det här stället för att jag har sett i kommentarerna att många säger att de upplever ömhet i rygg och axlar bland annat. Massage är någonting som jag verkligen tror hjälper så, så mycket och jag hoppas att ni som nu befinner er i dessa områden tar vara på den här rekommendationen och provar på att gå på en ansiktsbehandling eller en massage.

Du gillar kanske också...