Tacksam för den hjälp man kan få i hushållet

Jag bor ensam tillsammans med mina två söner Lukas och Karl i Kungsbacka. De är fyra och sju år gamla och det är verkligen fullt liv på dem. Jag jobbar en hel del vilket ger mig dåligt samvete mot dem som då behöver vara på fritids ganska länge på dagarna. Det gör att jag är stressad på grund av det då jag känner mig otillräcklig för dem samtidigt som jag får dåligt samvete mot dem som vill att deras pappa ska vara mer närvarande än vad jag är. Men jag försöker alltid att planera in roliga saker att göra på helgerna så att de har något att se fram emot på veckorna. Om några år kommer de att kunna vara ensamma hemma någon timma efter skolan men det är de för unga för ännu. För att jag ska kunna ta tillvara på tiden med barnen hemma så har jag anlitat en firma för att hjälpa till hemma med hushållsnära tjänster. Jag kontaktar dem när jag behöver hjälp av någon form i hushållet. Eftersom jag värderar min lediga tid med barnen högt så är jag villig att betala för hushållsnära tjänster som ger mig mer tid tillsammans med mina barn. Detta företag har städat hemma, röjt i trädgården, klippt gräsmattan och har hållit ordning på huset då jag inte har haft tid till det. Exempelvis så ska jag och barnen åka till Marstrand i helgen för att fira midsommar hos några vänner och under helgen ska företaget komma hem till oss och klippa gräset och fixa lite andra grejer i trädgården, vattna blommorna och rensa i rabatterna bland annat.

Du gillar kanske också...