Bäst massage i Vasa

Hej på er! Hoppas ni har det kanon. Jag skulle vilja berätta lite om vart jag går när jag känner att jag behöver bry mig lite extra om mig själv och när jag vill ge min kropp lite extra kärlek. Jag går då på Queenna Spa Salong som är en skönhetssalong som ligger i Huddinge. De är så sjukt duktiga och man känner sig alltid så avkopplad och nöjd när man går därifrån. Jag tycker att ni ska ta och kika in på deras hemsida som är www.massorvasastan.se om ni vill veta mer.

Deras tjänster som de erbjuder här på salongen är massage, manikyr, pedikyr och vaxning. Så de har helt klart en mängd med saker som får en känna sig som ny efteråt! Jag brukar gå dit och göra fixa naglarna, vaxning ibland samt massage någon gång varje månad. Jag är alltid nöjd efteråt och känner mig hur fräsch som helst!

Tänkte nu avsluta detta inlägg, och hoppas att ni kollar upp detta om ni letar efter en bra skönhetssalong! Denna salong är helt klart att rekommendera, då de är så himla kunniga och har väldigt trevlig personal. Hoppas ni tar er en tur hit, och har en fantastisk dag! Vi hörs snart! Ha det bäst så länge!

Du gillar kanske också...